Kom werken
bij een kleinschalig
accountantskantoor.

Bij ons staat persoonlijk contact en kleinschaligheid centraal. Samen zijn we er voor elkaar en met een goede mix van ervaren en junior mensen zorgen we ervoor dat we continue van elkaar leren.

Bekijk vacaturesOver ons

Benieuwd naar wie we zijn?

Wie je bent heeft invloed op alles in je leven. Zo ook op je baan, de plek waar je een groot deel van de week doorbrengt. En dat moet zijn op een plek waar jij jezelf kunt zijn. Maar wie zijn wij ?

Dieleman Schipper is een bedrijf waar de mensen bescheiden zijn. Rustige, gedreven, gezellige types. Hard werken en de klant blij maken staan bovenaan ons prioriteitenlijstje. Onze filosofie bestaat uit de vraag: ‘Hoe kunnen we samenwerken en samen werken’. Oftewel, hoe kunnen we jouw persoonlijke doelen en ambities inzetten voor onze klanten en ons kantoor?

Door onze kleine vestigingen zitten we niet vast in teams. Dat betekent dat onze mensen doen waar ze goed in zijn. Krijg jij energie van jaarrekeningen maken, aangiftes opstellen, automatisering van administraties, klantencontact, salarisverwerking en HR of elke willekeurige combinatie daarvan? Het kan allemaal. Doordat we niet vastzitten aan een CAO zijn onze arbeidsvoorwaarden flexibel. Met goed overleg regelen we alles met elkaar. Ook op de werkvloer trouwens! Door een gezonde mix aan ervaren krachten en junioren leren we veel van elkaar, en liggen er voor iedereen doorgroeimogelijkheden. We leren niet alleen op de werkvloer, maar ook daarbuiten. Onze mensen bepalen wat ze willen leren. Zolang de scholing past binnen jouw doelen, en past bij onze dienstverlening is alles mogelijk.

Werken op een plek waar je goed zit? Bekijk de openstaande vacatures.

Team uitjes

We hebben de goede gewoonte om elk jaar een dag met elkaar weg te gaan. En gaandeweg is daar de traditie in geslopen dat onze vestigingen om de beurt het uitje regelen. Niet alleen het personeel gaat dan mee, maar ook de partners. Zij leveren namelijk een grote bijdrage aan de energie die onze collega’s meenemen naar kantoor.

Ben jij er bij met het volgende uitje?

Christelijke identiteit

De mensen die bij Dieleman Schipper werken hebben een christelijke identiteit. Dit zie je terug in hoe wij ons werk doen, hoe we met elkaar omgaan en concreet ook dat je op christelijke dagen zoals bid- en dankdag niet werkt.

Onze collega’s zijn in voor- en tegenspoed bij elkaar betrokken, ook in privé kwesties.

Versterk ons team

Kom jij ons gezellige team versterken? Vul het formulier in of mail eenvoudig naar info@dielemanenschipper.nl. Hopelijk tot ziens!