Heldere rapportage zonder vragen.

Bij Dieleman Schipper gaan we verder dan enkel het aanleveren van rapportages en jaarstukken, hoewel we die uiteraard tijdig en helder verzorgen. Maar we kijken graag verder dan de cijfers. We steunen je graag met onze kennis en beantwoorden je vragen en adviseren je met verbeterpunten.

Start vandaagAndere diensten

Accountancy

Het echte verhaal begrijpen achter de cijfers. Dat vinden wij belangrijk. Want bij jou hebben cijfers een gezicht.
  • Persoonlijke aandacht voor jouw financiële cijfers. Bij ons geen standaard benadering. Dichtbij en toegankelijk.
  • Accountancy vormt het fundament van een gezond bedrijf. Wij richten ons op het bevorderen van groei en stabiliteit.
  • Inzichten en advies dat jou helpt bij het nemen van weloverwogen beslissingen. Zakelijk, maar ook prive.

Grip op jouw bedrijf

Bij Dieleman Schipper werken we veel met cijfers, maar jij bent geen nummer. We geloven in persoonlijke aandacht en maatwerk. Geen standaardoplossingen, maar een aanpak die past bij jouw bedrijf en doelen. Als betrokken accountant staan we soms naast, soms voor en soms achter jou, begrijpen we je uitdagingen en werken we samen aan oplossingen. We begrijpen dat een jaarrekening alleen niet genoeg is. We zijn er om met je mee te denken over je toekomst. Denk aan mogelijke verbeterpunten, het stellen van doelen en grip op je resultaat. Dat raakt de kern van het accountantsvak, vinden wij.

Er zijn weinig vakken zo breed en tegelijkertijd zo specifiek als accountancy. Er is geen onderneming hetzelfde. En waar de grote lijn misschien hetzelfde kan lijken, heeft elke onderneming zijn unieke kenmerken en eigenaardigheden. En daar houden wij van. Onze uitdaging is om jou te ondersteunen bij jouw doelstellingen.

Unieke cijfers

Een hulpmiddel daarbij is de jaarrekening. Voor velen een verplichting, bij ons een ervaring. De jaarrekening beschrijft het verleden waar we lessen uit trekken. Door het opstellen van de jaarrekening garanderen we niet alleen dat je voldoet aan de wet- en regelgeving, maar bieden we jou als ondernemer ook de kans om samen met ons lessen te trekken en doelen te stellen. We kijken naar de huidige behoeften van jou en jouw onderneming, maar anticiperen ook op toekomstige groei en veranderingen.

Naast het feit dat geen bedrijf hetzelfde is, is elke ondernemer ook uniek. Wil jij gedurende het jaar uitgebreid inzoomen op jouw cijfers? Dat kan! Of wil jij alleen weten hoeveel belasting je moet betalen? De opties zijn eindeloos.

Graag vertellen we je meer over wat accountancy allemaal inhoudt, en bekijken we wat we voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen.

Welke diensten bieden
wij jouw bedrijf?

Accountancy

Heldere rapportage zonder vragen. Daar gaan we voor. Daarnaast ondersteunen we je graag met onze kennis en beantwoorden je vragen en adviseren je met verbeterpunten.

Lees meer...

Fiscaal & Belastingadvies

Aan belasting betaling ontkomt niemand. Wij regelen dit zo optimaal mogelijk voor je. Wij houden de laatste regels en wetgeving voor jou in de gaten.

Lees meer...

Salarisverwerking & HR

Salarisadministratie die klopt tot achter de komma. Ondanks dat salarisverwerking een complex en maandelijks terugkerend iets is, is kwaliteit van groot belang.

Lees meer...

Administratieve dienstverlening & Boekhouding

De boekhouding nemen we graag van je over zodat jij je kan focussen op je eigen werkzaamheden. Van opstarten tot online boekhouden.

Lees meer...

Online dienstverlening

De boekhouding, loonadministratie, factureren etc. kunnen onze klanten allemaal online. Zie hier met welke software wij werken. Wij helpen je graag met onze oplossingen.

Lees meer...

Bedrijven die Dieleman Schipper ontzorgt

Dieleman Schipper ontzorgt met veel liefde haar klanten. En die liefde is wederzijds, gezien de lange relaties die we met klanten hebben. Van de één-pitter tot een MKB-bedrijf met enkele tientallen personeelsleden. Van starters tot groeiende bedrijven. We delen niet alleen kennis en expertise, maar groeien ook mee met onze klanten. Onderstaand een beperkte selectie van onze trouwe klanten.

Start vandaag met jaarrekeningen zonder vragen.

Bij Dieleman Schipper gaan we verder dan enkel het aanleveren van rapportages en jaarstukken, hoewel we die uiteraard tijdig en helder verzorgen. Neem vrijblijvend contact op en we gaan aan de slag!