Belastingadvies op maat.

Net als iedereen in Nederland krijg je te maken met belastingen, van inkomsten- en vennootschapsbelasting tot omzetbelasting en overdrachtsbelasting. In de wirwar van belastingen, regels en verplichtingen staan wij, Dieleman Schipper, klaar om jou te ondersteunen.

Start vandaagAndere diensten

Jouw financiële welzijn

Belastingadvies gaat verder dan simpelweg formulieren invullen; het is een dialoog over jouw financiële welzijn. Aan de ene kant bekijken we jouw fiscale verplichtingen, controleren of jouw bedrijf voldoet aan alle wettelijke regels, en maken gebruik van slimme software. Aan de andere kant zoeken we naar kansen om belastingen te minimaliseren, zowel op de korte als lange termijn.
  • Praktische ondersteuning met expertise op maat. Bij ons geen overbodige complexiteit.
  • Gespecialiseerd in eerlijk en betrouwbaar belastingadvies.
  • Periodiek contact, korte communicatielijnen en persoonlijke aandacht.

Belastingadvies is een ruim begrip.

We staan je graag bij op het gebied van fiscale vraagstukken, zowel voor de korte als langere termijn. Dit kan over allerlei verschillende zaken gaan. Denk bijvoorbeeld aan vraagstukken over het zo optimaal benutten van de belastingtarieven en vrijstellingen, het hebben van verschillende BV’s of ondernemingen, het hebben van een eigen (winkel)pand en de fiscale mogelijkheden daarvan.

Onze mensen vinden het belangrijk om verder te kijken dan alleen de zakelijke of cijfermatige vraagstukken. Want jouw cijfers hebben ook een gezicht. Dat ben jij. Zaken als dividend opnemen in plaats van salaris, pensioen opbouw als ondernemer of vermogensoverdracht naar je kinderen; we denken er graag in mee.

Het kan makkelijker

Je kent vast wel de slogan: ‘Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker’. De praktijk is echter weerbarstig. Leuk wordt het nooit, en makkelijker vaak ook niet: belastingzaken. Onze grootste tool om jou te ontzorgen zijn onze mensen. Zij doen jarenlange studies en duiken voor jou in de boeken om fiscaal en juridisch het onderste uit de kan te halen. Het kan dus wel makkelijker, en dat doen wij!

Onze accountancytak signaleert kansen en de fiscale tak volgt ze op, en vice versa. Door deze wisselwerking garanderen we dat er geen kans onbenut blijft. De, vaak ingewikkelde en moeilijk leesbare, materie wordt door onze mensen met geduld en passie aan jou uitgelegd, om zo samen tot gedegen beslissingen te komen.

Onze dienstverlening is breed, graag vertellen we je wat we nog meer doen en bekijken we wat we voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen.

En onthoud: het kan écht makkelijker.

Welke diensten bieden
wij jouw bedrijf?

Accountancy

Heldere rapportage zonder vragen. Daar gaan we voor. Daarnaast ondersteunen we je graag met onze kennis en beantwoorden je vragen en adviseren je met verbeterpunten.

Lees meer...

Fiscaal & Belastingadvies

Aan belasting betaling ontkomt niemand. Wij regelen dit zo optimaal mogelijk voor je. Wij houden de laatste regels en wetgeving voor jou in de gaten.

Lees meer...

Salarisverwerking & HR

Salarisadministratie die klopt tot achter de komma. Ondanks dat salarisverwerking een complex en maandelijks terugkerend iets is, is kwaliteit van groot belang.

Lees meer...

Administratieve dienstverlening & Boekhouding

De boekhouding nemen we graag van je over zodat jij je kan focussen op je eigen werkzaamheden. Van opstarten tot online boekhouden.

Lees meer...

Online dienstverlening

De boekhouding, loonadministratie, factureren etc. kunnen onze klanten allemaal online. Zie hier met welke software wij werken. Wij helpen je graag met onze oplossingen.

Lees meer...

Bedrijven die Dieleman Schipper ontzorgt

Dieleman Schipper ontzorgt met veel liefde haar klanten. En die liefde is wederzijds, gezien de lange relaties die we met klanten hebben. Van de één-pitter tot een MKB-bedrijf met enkele tientallen personeelsleden. Van starters tot groeiende bedrijven. We delen niet alleen kennis en expertise, maar groeien ook mee met onze klanten. Onderstaand een beperkte selectie van onze trouwe klanten.

Start vandaag met jaarrekeningen zonder vragen.

Bij Dieleman Schipper gaan we verder dan enkel het aanleveren van rapportages en jaarstukken, hoewel we die uiteraard tijdig en helder verzorgen. Neem vrijblijvend contact op en we gaan aan de slag!