Salarisadministratie nauwkeurig tot achter de komma.

Het verwerken van salaris is een complex, maandelijks terugkerend proces waarbij kwaliteit en continuïteit van essentieel zijn. Onze zusterorganisatie Omega Salaris & Advies heeft diepgaande kennis op het gebied van loonbelasting, sociale verzekeringen, arbeidsrecht en verzuimproblematiek. Persoonlijke betrokkenheid bij jouw onderneming staat hierbij centraal.

Ga naar OmegaAndere diensten

Salarisadministratie en personeelsbeleid

Omega Salaris & Advies is dé professional op het gebied van salarisadministratie en personeelsbeleid die je kan voorzien van professioneel en kwalitatief goed advies over salaris en personeel. Met de juiste expertise en vakkennis leven we ons altijd in in jouw unieke situatie. Zo kunnen we je voorzien van professioneel advies en concrete uitvoering.
  • Verzekerd van specialisten die je met raad en daad bijstaan.
  • Betrokkenheid: wij willen graag een verlengstuk zijn van jouw bedrijf.
  • Nauwkeurig en betrouwbaar, zodat jij je kan focussen op je eigen zaken.

Wij helpen jou en jouw personeel

Uiteraard werken wij met online salaris- en HR-softwareoplossingen. Voor jou als ondernemer betekent dit één centrale plek voor het beheer van alle salaris- en personeelsinformatie. En ook je medewerkers hebben via deze software toegang tot hun salarisstrook, salaris administratie en andere gegevens met betrekking tot hun dienstverband. Dit kan uitgebreid worden met extra zaken zoals bijvoorbeeld verlofregistratie. Niet alleen handig voor jou als werkgever, maar zeker ook voor je medewerkers.

Hoe ga je om met ziek personeel? Hoe regel je pensioenen en verzekeringen? Hoe ga je om met functioneringsproblemen? Wat moet je allemaal regelen als je iemand aanneemt? We helpen je graag met alle zaken rondom salarisadministratie en personeelsbeleid.

Ga naar Omega

Welke diensten bieden
wij jouw bedrijf?

Accountancy

Heldere rapportage zonder vragen. Daar gaan we voor. Daarnaast ondersteunen we je graag met onze kennis en beantwoorden je vragen en adviseren je met verbeterpunten.

Lees meer...

Fiscaal & Belastingadvies

Aan belasting betaling ontkomt niemand. Wij regelen dit zo optimaal mogelijk voor je. Wij houden de laatste regels en wetgeving voor jou in de gaten.

Lees meer...

Salarisverwerking & HR

Salarisadministratie die klopt tot achter de komma. Ondanks dat salarisverwerking een complex en maandelijks terugkerend iets is, is kwaliteit van groot belang.

Lees meer...

Administratieve dienstverlening & Boekhouding

De boekhouding nemen we graag van je over zodat jij je kan focussen op je eigen werkzaamheden. Van opstarten tot online boekhouden.

Lees meer...

Online dienstverlening

De boekhouding, loonadministratie, factureren etc. kunnen onze klanten allemaal online. Zie hier met welke software wij werken. Wij helpen je graag met onze oplossingen.

Lees meer...

Bedrijven die Dieleman Schipper ontzorgt

Dieleman Schipper ontzorgt met veel liefde haar klanten. En die liefde is wederzijds, gezien de lange relaties die we met klanten hebben. Van de één-pitter tot een MKB-bedrijf met enkele tientallen personeelsleden. Van starters tot groeiende bedrijven. We delen niet alleen kennis en expertise, maar groeien ook mee met onze klanten. Onderstaand een beperkte selectie van onze trouwe klanten.

Start vandaag met een nauwkeurige salarisadministratie.

Wil je eens van gedachte wisselen over je salarisadministratie of eens vrijblijvend kennis maken? Neem contact met ons op!