Klantenportaal

Het verwerken van de inkomsten en uitgaven van je bedrijf is een tijdrovende klus. Het moet goed gebeuren, want het geeft belangrijke inzichten in je bedrijf. Met onderstaande software bieden we jou het gemak, het inzicht en de hulp die jou helpen met het focussen op jouw onderneming.

Andere diensten

Ontdek de efficiëntie van geavanceerde boekhoudsoftware en ervaar het gemak van nauwkeurige financiële gegevens. Klik op onderstaande links om direct toegang te krijgen tot de inlogpagina's van de door ons aanbevolen software:

Welke diensten bieden
wij jouw bedrijf?

Accountancy

Heldere rapportage zonder vragen. Daar gaan we voor. Daarnaast ondersteunen we je graag met onze kennis en beantwoorden je vragen en adviseren je met verbeterpunten.

Lees meer...

Fiscaal & Belastingadvies

Aan belasting betaling ontkomt niemand. Wij regelen dit zo optimaal mogelijk voor je. Wij houden de laatste regels en wetgeving voor jou in de gaten.

Lees meer...

Salarisverwerking & HR

Salarisadministratie die klopt tot achter de komma. Ondanks dat salarisverwerking een complex en maandelijks terugkerend iets is, is kwaliteit van groot belang.

Lees meer...

Administratieve dienstverlening & Boekhouding

De boekhouding nemen we graag van je over zodat jij je kan focussen op je eigen werkzaamheden. Van opstarten tot online boekhouden.

Lees meer...

Online dienstverlening

De boekhouding, loonadministratie, factureren etc. kunnen onze klanten allemaal online. Zie hier met welke software wij werken. Wij helpen je graag met onze oplossingen.

Lees meer...

Bedrijven die Dieleman Schipper ontzorgt

Dieleman Schipper ontzorgt met veel liefde haar klanten. En die liefde is wederzijds, gezien de lange relaties die we met klanten hebben. Van de één-pitter tot een MKB-bedrijf met enkele tientallen personeelsleden. Van starters tot groeiende bedrijven. We delen niet alleen kennis en expertise, maar groeien ook mee met onze klanten. Onderstaand een beperkte selectie van onze trouwe klanten.

Start vandaag met inzicht en gemak.

Wil je eens van gedachte wisselen over je boekhouding of eens vrijblijvend kennis maken? Neem contact met ons op!